Velkommen til Dania-Silk Copenhagen – dit ultimative destination for luksuriøse silkeprodukter i den højeste kvalitet. Vi er stolte over at tilbyde en eksklusiv kollektion af silke scrunchies, øjenmasker og pudebetræk, alle håndlavet med vores signatur 22 momme mulberry silke af 6A kvalitet.

Vores rejse begyndte i 2019 i hjertet af København, hvor vores vision og mission blev klart defineret: At blive verdens førende silkebrand med en urokkelig forpligtelse til at levere enestående kvalitet og en uforglemmelig kundeoplevelse. Vi tror på at tage vores forbrugere på en rejse gennem æstetik og komfort, hvor hvert produkt er skabt med omhu og dedikation.

Vi er ikke blot en virksomhed, men en bevægelse mod et mere bæredygtigt og bevidst forbrug. Med en dybfølt forpligtelse til miljøet stræber vi efter at minimere vores fodaftryk gennem hele produktionsprocessen og tilbyde produkter, der ikke kun beriger livet, men også respekterer planeten.

Vores produkter er skabt til den moderne individualist, der søger en balance mellem luksus og ansvar. Hos Dania-Silk Copenhagen er vi ikke blot tilfredse med at tilbyde silkeprodukter af højeste kvalitet; vi ønsker at skabe en oplevelse, der løfter sindet og beriger hverdagen.

Vi er stolte af at være en del af din rejse mod det bedste jeg, og vi glæder os til at fortsætte med at dele vores passion for silke med tusinder af kunder verden over. Velkommen til vores univers af elegance, komfort og kvalitet. Velkommen til Dania-Silk Copenhagen
Opdag vores produkter

Langfibret Mulberry silke

22 momme

Hos Dania-silk benytter vi udelukkende langfibret Mulberry Charmeuse silke på 22 mm. Denne, anerkendes som den bedste kvalitet der findes. Det har en trådtælling på 600+ mod den typisk anvendte 19 mm silke, der har et trådtal på kun 400.

vi bruger

Den højeste 6a grade silke

Der findes forskellige klasser af silke i forhold til deres kvalitet. Silkekvaliteten klassificeres i A, B eller C. Hvert bogstav henviser til en anden type silkekvalitet. Grade A er det fineste langstrenget silkeprodukt af højeste kvalitet og C er det laveste. Silkekvaliteter er også yderligere differentierede efter antal - fra 1 til 6, hvor 6A er den højeste kvalitet af silke på markedet. Kun 5% af verdens silke opfylder 6A-standarden.

Naturligt premium materiale

Dronningen af alle fiber

Alle vores produkter er fremstillet 100 % af de fineste morbærsilke-fibre.

Kendt for sin åndbarhed, allergivelig og frugtighedsbevarende funktioner.

OEKO-TEX®

“STANDARD 100 by OEKO-TEX® er et af verdens mest kendte mærker for tekstiler testet for skadelige stoffer. Det står for tiltro og høj produktsikkerhed for forbrugere. Hvis en vare bærer STANDARD 100-mærket, kan du være sikker på, at alle komponenter i denne artikel, dvs. stof, tråd, knap, lynlås og andet tilbehør, er testet for skadelige stoffer, og at varen derfor er uskadelig for menneskers helbred. Testen udføres af uafhængige OEKO-TEX® -institutter på baggrund af det omfattende OEKO-TEX® kriteriekatalog.

Kilde: okotex.dk

HVAD ER FORSKELLEN MELLEM BOMULD OG SILKE?

Silke er et proteinfiber som består hovedsageligt af fibroin og produceres af silkelarver ved dannelse af kokoner. Derimod stammer bomuld fra bomuldsplanterne når de sætter frø. Rundt om frøene vokser der en slags fugtig uld. Det er disse totter, man høster og spinder til tråde, som man kan lave tøj af.